Benefietconcert Eva De Roovere – UITGESTELD

Nu de coronacijfers weer onrustwekkende proporties aannemen, besloten we om dit concert met spijt in het hart uit te stellen naar 2021. Een nieuwe datum wordt zodra mogelijk gepubliceerd. 

 

Op zaterdag 24 oktober aanstaande geeft Eva De Roovere een benefietconcert ten voordele van het Steunpunt Kinderepilepsie.

Eva De Roovere, bekend van onder meer ‘fantastig toch’ en ‘laat me je lied zijn’, brengt samen met multi-instrumentalist Andries Boone deze en andere, recente nummers vanop haar laatste plaat ‘La Loba.’

De opbrengst van dit concert gaat integraal naar het Steunpunt Kinderepilepsie die de fondsen zal aanwenden ter ondersteuning van gezinnen getroffen door ernstige kinderepilepsie. Nu ook de Warmste Week wegvalt, zijn deze middelen meer dan welkom.

De coronaveiligheidsvoorschriften worden strikt nageleefd. Het concert, waarbij max. 100 personen toegelaten worden, gaat door in een grote, (verwarmde) open tent die opgesteld staat in een weide. Stoelen worden in bubbels geplaatst, met 1,5 meter afstand tussen elkaar. Mondmasker is verplicht bij het aankomen en opstaan.

Tickets te reserveren via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-benefietconcert-eva-de-roovere-117623845087.

Heel erg dank en heel graag tot op 24 oktober.