OVER ONS

Virginie Pijpen – penningmeester

Virginie PijpenIk woon met mijn gezin in Antwerpen. Samen met mijn partner Benoit, hebben we 2 kinderen die niet aan epilepsie of enige andere ernstige aandoening lijden. Een situatie die we enorm waarderen.

Ik heb Stefanie en Freek tijdens onze studentenjaren leren kennen, we hadden de toekomst in onze handen. Maar in 2012 veranderde alles voor hen. Ik bewonder Stefanie en Freek, hoe zij zich hebben aangepast aan hun nieuwe gezinssituatie met het opkomen van de eerste epilepsieaanvallen bij Lenie. En vooral hoe ze zich inzetten voor de andere getroffen families met heel wat mooie initiatieven en steunprojecten.

Daarom heb ik het team van het Steunpunt vervoegd, hopend te kunnen bijdragen en mee te helpen om kinderepilepsie in kaart te brengen.