AGENDA

Informatiecafé: ‘financiële en andere vormen van steun’

Zaterdag 30 maart 2019

14u – 17u

 

Wat?

Sara Baré – sociaal assistente dienst kinderneurologie UZ Brussel – zal toelichting geven bij de vergoedingen en tussenkomsten waarop we als ouders van een kind met medicatieresistente epilepsie aanspraak maken.

Er zal uitgebreid tijd zijn om vragen te beantwoorden en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

 

Praktisch:

zaterdag 30 maart  2019 van 14u tot 17u
Lokaal 304 in de Westrand, Kamerijklaan 46 te 1700 Dilbeek

Kun je je niet verplaatsen en heb je toch interesse in de thematiek? Het informatiecafé zal ook van thuis uit via live streaming te volgen zijn.

 

Het informatiecafé is gratis. Inschrijven is verplicht (ook voor de live streaming) via een bericht aan info@kinderepilepsie.be. De inschrijvingen worden afgesloten op 23 maart 2019.

Brussenactiviteit – asinotherapie

Zondag 24 februari 2019

 

Omdat onze brussen (broers en zussen van onze kinderen met medicatieresistente epilepsie) er zo gelukkig zijn, bieden we in 2019 nieuwe sessies ‘asinotherapie’ op de Kampenhoeve aan.

Onze brussen (vanaf 5 jaar) zullen er de lieve ezels verzorgen, ermee op stap gaan, coole spelletjes spelen en op die manier de dieren en elkaar beter leren kennen.

 

Praktisch:

De Kampenhoeve (kampenhoeve.com), Kampenhoutsevoetweg 1, Kampenhout
Start asinotherapie: 10u
Einde activiteit: 15u
Vrijblijvende drink met ouders tot 16u

 

De brussenactiviteit is gratis. Inschrijven is verplicht via een bericht aan info@kinderepilepsie.be en kan tot 17/02/2019. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij.