AGENDA

Workshop ‘levensreddende handelingen’

Zaterdag 2 februari 2019

14u – 17u

 

Child Care Academy (www.child-care-academy.org) is gespecialiseerd in workshops EHBO. Op zaterdag 2 februari 2019 organiseren zij voor het Steunpunt Kinderepilepsie vzw een workshop ‘levensreddende handelingen.’ In deze cursus zal gefocust worden op ‘de veiligheidshouding’ en reanimatietechnieken. Na een theoretisch gedeelte volgen praktijkoefeningen.

 

Voor wie?
De cursus is gericht op allen die betrokken zijn bij kinderen met medicatieresistente epilepsie: ouders, grootouders, mantelzorgers, buren, leerkrachten… De cursus duurt +/- 2 uur. Aansluitend voorzien we tijd voor een drankje en een babbel.

 

Praktisch:
zaterdag 2 februari 2019
Zaal “Club 1” in de Westrand, Kamerijklaan 1 te 1700 Dilbeek
Start workshop: 14u
Einde workshop: +/- 16u
Einde activiteit: 17u

 

De workshop is gratis. Inschrijven is wel verplicht via een bericht aan info@kinderepilepsie.be. Het aantal plaatsen is beperkt tot 20, wees er dus snel bij. De inschrijvingen worden afgesloten op 19 januari 2019.

Brussenactiviteit – asinotherapie

Zondag 24 februari 2019

 

Omdat onze brussen (broers en zussen van onze kinderen met medicatieresistente epilepsie) er zo gelukkig zijn, bieden we in 2019 nieuwe sessies ‘asinotherapie’ op de Kampenhoeve aan.

Onze brussen (vanaf 5 jaar) zullen er de lieve ezels verzorgen, ermee op stap gaan, coole spelletjes spelen en op die manier de dieren en elkaar beter leren kennen.

 

Praktisch:

De Kampenhoeve (kampenhoeve.com), Kampenhoutsevoetweg 1, Kampenhout
Start asinotherapie: 10u
Einde activiteit: 15u
Vrijblijvende drink met ouders tot 16u

 

De brussenactiviteit is gratis. Inschrijven is verplicht via een bericht aan info@kinderepilepsie.be en kan tot 17/02/2019. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij.