AGENDA

Brussenactiviteit: asinotherapie

Zondag 6 oktober 2019

10u – 15u

 

Wat?

Het Steunpunt Kinderepilepsie vzw biedt drie maal per jaar een gratis sessie asinotherapie voor de broers en zussen (‘brussen’) van kinderen met medicatieresistente epilepsie aan. De kinderen (vanaf 5 jaar) brengen een dag tussen de uiterst aaibare ezels van de Kampenhoeve door. Doorheen de activiteiten (kammen, verzorgen, spelletjes, wandelen…) leren de brussen dat een bijzondere band hen verbindt.

 

Praktisch:

zondag 6 oktober  2019 van 10u tot 15u
De Kampenhoeve, Kampenhoutsevoetweg 1, 1910 Berg

 

De brussenactiviteit is gratis. Inschrijven is verplicht via een bericht aan info@kinderepilepsie.be. De inschrijvingen worden afgesloten op 29 september 2019.

Gezinsdag

Zaterdag 14 september 2019  

 

Op zaterdag 14 september organiseert het Steunpunt Kinderepilepsie haar eerste gezinsdag in het Nederlandse Cadzand-Bad, op een boogscheut van het Zwin. Gelegenheidspartner voor deze dag is “Stichting Dravetsyndroom NL/VL”, wiens doelgroep in het bijzonder aan bod komt tijdens de lezingen.

Het wordt de gelegenheid om gezinnen samen te brengen, tijd te nemen voor een gesprek, bezorgdheden en ervaringen te delen, maar ook te genieten van een gezamelijke lunch en ontspannende activiteiten.

 

Praktisch: 

 

Voor meer informatie over het programma van de dag en hoe in te schrijven, klik hier